Σάββατο 17 Μαΐου 2008

Ιστορικό ιστού στο Google


Με το ιστορικό ιστού μπορείτε να κάνετε:
Προβολή και διαχείριση της δραστηριότητας ιστού σας.Θυμάστε εκείνο τον καταπληκτικό ιστότοπο που είχατε δει και τώρα δεν μπορείτε να βρείτε; Τώρα μπορείτε. Με το ιστορικό ιστού μπορείτε να προβάλετε και να κάνετε αναζήτηση στο πλήρες κείμενο των σελίδων που έχετε επισκεφθεί, συμπεριλαμβανομένων των Google αναζητήσεων, ιστοσελίδων, εικόνων, βίντεο και ειδήσεων. Μπορείτε ακόμη να διαχειριστείτε τη δραστηριότητα ιστού σας και να αφαιρέσετε στοιχεία από το ιστορικό ιστού ανά πάσα στιγμή.
Λάβετε τα αποτελέσματα αναζήτησης που είναι τα σωστά για εσάς.Το ιστορικό ιστού βοηθά στην παρουσίαση εξατομικευμένων αποτελεσμάτων αναζήτησης με βάση το αντικείμενο της αναζήτησης στο Google και τους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί. Μπορεί να μην παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά στα αποτελέσματα αναζήτησης στην αρχή, ωστόσο θα βελτιώνονται σταθερά με τον καιρό και τη χρήση του ιστορικού ιστού.
Παρακολούθηση των ενδιαφερουσών τάσεων στη δραστηριότητα ιστού σας.Ποιους ιστοτόπους επισκέπτεστε συχνά; Πόσες αναζητήσεις κάνατε μεταξύ 10 π.μ. και 2 μ.μ.; Το ιστορικό ιστού μπορεί να σας δώσει αυτές και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στον ιστό.
Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Δοκιμάστε τη σελίδα Βοήθεια ιστορικού ιστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: