Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

22/07/2009 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Το Υπουργείο Παιδείας θα προχωρήσει στην έκδοση των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης Β' Επιπέδου για τους εκπαιδευτικούς που παρακολούθησαν τα Προγράμματα Επιμόρφωσης Β' Επιπέδου και ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις σχετικές δοκιμασίες πιστοποίησης, στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στη χρήση και αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην εκπαιδευτική διδακτική διαδικασία" του ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ, Γ' ΚΠΣ. Η παραλαβή των βεβαιώσεων θα γίνεται από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όπου υπάγεται η θέση υπηρεσίας σας.

Προκειμένου να αποσταλεί στη σωστή Διεύθυνση Εκπαίδευσης η Βεβαίωση Πιστοποίησής σας, καλούνται οι εκπαιδευτικοί να ελέγξουν και εάν χρειάζεται να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, που είναι καταχωρισμένα στο Πληροφοριακό Σύστημα του έργου.

Συγκεκριμένα θα πρέπει οι εκπαιδευτικοί, το αργότερο μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2009:

· να επισκεφθούν το Πληροφοριακό Σύστημα της Πράξης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:http://b-epipedo.cti.gr/esepB

· να ελέγξουν, να συμπληρώσουν (εάν λείπουν) και να επικαιροποιήσουν (εάν έχουν αλλάξει), προσωπικά τους στοιχεία πχ διεύθυνση, e-mail, αριθμός τηλεφώνου κ.α. ή στοιχεία σχετικά με την εργασία τους πχ οργανική θέση, θέση υπηρεσίας (στην παραπάνω διεύθυνση ο εκπαιδευτικός θα πρέπει να επιλέξει: «Διαχείριση στοιχείων χρήστη» => «Τροποποίηση προσωπικών στοιχείων» και «Τροποποίηση στοιχείων εργασίας / ειδικότητας» και πρέπει να πατήσει το κουμπί «Ολοκλήρωση Ελέγχου», προκειμένου να καταγραφεί στο σύστημα η ολοκλήρωση του ελέγχου και να σταλεί κατάλληλα η Βεβαίωση Πιστοποίησής σας)

Για την είσοδό των εκπαιδευτικών στο πληροφοριακό σύστημα, προκειμένου να συμπληρώσουν τα παραπάνω στοιχεία, πρέπει χρησιμοποιηθούν οι κωδικοί που ήδη έχουν στη διάθεσή τους από τη συμμετοχή τους στην επιμόρφωση β' επιπέδου. Σε περίπτωση απώλειας των κωδικών, είναι διαθέσιμη στην αρχική σελίδα του Πληροφοριακού Συστήματος η λειτουργία «Ανάκτηση Κωδικών».

Για την αντιμετώπιση οποιοδήποτε προβλήματος σχετικά με την παραπάνω διαδικασία, λειτουργεί το ηλεκτρονικό έντυπο υποβολής ερωτήματος που είναι διαθέσιμο στον κόμβο του έργου (http://b-epipedo.cti.gr επιλέξτε: «Help Desk»).

Σχετικά με τη παραλαβή των Βεβαιώσεων, θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση τον Κόμβο Πληροφόρησης της Πράξης: http://b-epipedo.cti.gr μόλις οι βεβαιώσεις είναι διαθέσιμες.

ΠΗΓΗ: http://b-epipedo.cti.gr/portal/

Δεν υπάρχουν σχόλια: