Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Και το Twitter αλλάζει πρόσωπο!

twitter1

Θυμάστε που σας είπαμε ότι η σελίδα της Yahoo, άλλαξε πρόσωπο; Τώρα ήταν η σειρά του Twitter! Αρκετά πιο ενδιαφέρουσα εμφανισιακά άλλα και με χρήσιμες προσθήκες, έχει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό: είναι απλή και πρακτική.

Ακόμα κι όσοι δεν έχουν λογαριασμό, πλέον μπορούν να βλέπουν τις συζητήσεις που γίνονται, για ένα συγκεκριμένο θέμα, χρησιμοποιώντας την Αναζήτηση, στο κέντρο της σελίδας. Εκτός αυτού τα popular topics βγαίνουν και αυτά στην κεντρική και δεν χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος για να τα διαβάσεις. Ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ταξινόμηση τους: Ανά ώρα, ημέρα και εβδομάδα!

Επίσης εμφανίζονται πληροφορίες για κάθε λέξη κλειδί (πχ για το Firefox 4), ώστε να έχει ο χρήστης μια ιδέα, για το τι αφορά το κάθε δημοφιλές θέμα. Όλα αυτά με χρήση μιας τρίτης εφαρμογής της What The Trend? που περιγράφει κάθε όρο.

Παρά τις σημαντικές παρεμβάσεις στην αρχική σελίδα, όλα αυτά εξαφανίζονται όταν συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας, καθώς το user interface των συνδεδεμένων χρηστών έχει μείνει ανέπαφο! Αυτό τονίζει την θέληση των δημιουργών να κάνουν την υπηρεσία πιο προσιτή σε νέους χρήστες.

ΠΗΓΗ: away.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: