Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Συνεργασία YouTube και του Ιδρύματος Νόμπελ


To YouTube, σε συνεργασία με το ίδρυμα Νόμπελ, δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες του πρώτου, να θέσουν ερωτήσεις στους νικητές των βραβείων Νόμπελ.
 
Ο πρώτος υποψήφιος και αποδέκτης βραβείου θα είναι ο John Mather της Nasa, ο οποίος έλαβε το βραβείο Νόμπελ φυσικής, μαζί με τον George Smoot, για τις εργασίες του πάνω στη δημιουργία και τις πρώτες μέρες του σύμπαντος.
 
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Nobelprize.org, το YouTube channel αποτελεί το ιδανικό μέσο για την επικοινωνία του κόσμου με ανθρώπους που επηρεάζουν θετικά με το έργο τους την ανθρωπότητα.
 
Αν βρεθείτε στην Στοκχόλμη απο τις 20 μέχρι και τις 24 Οκτωβρίου, θα μπορείτε να κάνετε απευθείας τις ερωτήσεις σας μέσα απο ένα ειδικά διαμορφωμένο YouTube pod που θα βρίσκεται έξω απο το μουσείο Νομπελ.

Επιπλέον, ελεύθερη είσοδο για το μουσείο θα έχουν όσοι χρήστες υποβάλουνηλεκτρονικά την ερώτηση τους. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υποβάλετε την ερώτηση σας στέλνοντας ένα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων και σταθερής λήψης.
ΠΗΓΗ: pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: