Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Πείτε αντίο στον διαδικτυακό σας εαυτό!


Αν έχετε βαρεθεί το social networking, τότε το Web 2.0 Suicide Machine είναι ό,τι χρειάζεστε

Σας έχει κουράσει να ζείτε δημόσια, να μαθαίνετε κάθε δευτερόλεπτο τι σκέφτονται και τι κάνουν οι φίλοι σας ή σας έχουν λείψει οι χαρές της πραγματικής ζωής; Αν ναι, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το σχετικά καινούριο Web 2.0 Suicide Machine. Πλέον μπορείτε να σβήσετε τα πάντα και να ξεκινήσετε τη ζωή σας από την αρχή!
Το πρωτότυπο site προσφέρει υπηρεσίες ολικής διαγραφής από Facebook, Twitter, MySpace και LinkedIn και αναλαμβάνει να σβήσει μια
Δείτε επίσης το Video
Web 2.0 Suicide MachineΠαρακολουθήστε το βίντεο που έχουν δημιουργήσει οι συντελεστές του Web 2.0 Suicide Machine προκειμένου να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν 02/02/2010
για πάντα όλους τους φίλους και τα μηνύματά σας, να αλλάξει το username, password και φωτογραφία ώστε να μην μπορείτε να ξανακάνετε log in. Επίσης, υπόσχεται να σας διαγράψει παντελώς από τα εν λόγω sites σε μόλις 52 λεπτά αντί των 9 ωρών και 35 λεπτών που θα σας έπαιρνε να το κάνετε μόνοι σας.
Έτσι, στην ουσία το site ενσαρκώνει τη λαϊκή ρήση "ο χάρος βγήκε παγανιά", αφού στο Facebook, για παράδειγμα, σβήνει όλους τους φίλους σας έναν προς έναν, τα groups αλλά και τα μηνύματά σας και σας τοποθετεί στο δικό του "Social Network Suiciders", όπου σας επιτρέπει στο διαδικτυακό "alter ego" σας να προσφωνήσει τις τελευταίες λέξεις. Μέχρι στιγμής, περίπου 2.156 χρήστες έχουν χρησιμοποιήσει το site για να "σκοτώσουν" το λογαριασμό τους στο Facebook.
Προσοχή, όμως! Αν αποφασίσετε να πατήσετε το κουμπί και να αποχαιρετήσετε τα δημοφιλή sites κοινωνικής δικτύωσης, δεν υπάρχει επιστροφή. Τα πάντα θα σβηστούν, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στους λογαριασμούς σας, ενώ μόλις ξεκινήσει, η διαδικασία δεν σταματά.
Το Suicide Machine γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές με χιλιάδες χρήστες να περιμένουν ανυπόμονα τη σειρά τους. Ο συνιδρυτής του site,Walter Langelaar δηλώνει: "Οι servers μας είναι τόσο φορτωμένοι, αφού προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στις αμέτρητες αιτήσεις".
Από την άλλη, όπως ήταν αναμενόμενο, το Facebook έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Suicide Machine, ενώ σε e-mail που έστειλε στους ιδρυτές του site απαιτεί να "σταματήσουν άμεσα", δηλώνοντας ότι κάτι τέτοιο καταπατά τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Έτσι, το Facebook μπλόκαρε το Suicide Machine, ώστε να μην έχει πρόσβαση στο δημοφιλές social site. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συντελεστές του Facebook σκέφτονται σοβαρά να προβούν σε νομικές διαδικασίες.
Φανή Καμπάση
ΠΗΓΗ: www.pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: