Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Κοινοί ηλεκτρονικοί λογαριασμοί Google και YouTube

Τη δυνατότητα να σερφάρουν περισσότερο στο Διαδίκτυο, δίνει η Google στους χρήστες του YouTube. Όσοι εγγράφονται στο YouTube θα παίρνουν αυτομάτως αντίστοιχους λογαριασμούς της Google, όπως ανακοίνωσε ο μηχανικός λογισμικού του YouTube, Τζέιμς Φίλιπς. «Νιώθουμε ότι με τους κοινούς λογαριασμούς, θα μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο από τη χρήση του Google και του YouTube», σημείωσε ο κ. Φίλιπς.

«Επιπλέον, όσο ξεκινάμε να προσθέτουμε νέα χαρακτηριστικά στο YouTube, αυτά θα ενισχύονται από την τεχνολογία της Google», σύμπληρωσε.

Τα μέλη του YouTube, που δεν έχουν λογαριασμούς στη Google, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη δημοφιλή ιστοσελίδα, αλλά είναι πιθανόν να μην έχουν πρόσβαση στα νέα βίντεο που προστίθενται κατά καιρούς, σύμφωνα με τον μηχανικό λογισμικού.

Οι απόψεις του κοινού για τη νέα αυτή παροχή διίστανται. Άλλοι το χαρακτηρίζουν «τέλειο» και άλλοι δηλώνουν πως «το μισούν».

Σημειώνεται πως οι λογαριασμοί Google παρέχουν πρόσβαση σε ιστοσελίδες του iGoogle, blogs και άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες.

ΠΗΓΗ: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: